Nopeat toimitukset Tuhansittain tavaroita varastossa Toimitus alkaen 5,99 €
Mönkijän varaosat ja lisävarusteet verkosta!
Suosikkeja (0)

Yritystiedot

ATV Huset AB
Y-tunnus: 556674-8926
ALV-rekisterunumero: SE556674892601
Yrityksen kotipaikka on Göteborgissa, ja se on rekisteröity F-vero- sekä arvonlisäverovelvolliseksi.

Laskutusosoite:

ATV Huset AB
Ågatan 20A
43135 Mölndal, Sverige

Toimitus- ja palautusosoite:

ATV Huset AB
Amalia Jönssons Gata 4
42131 Västra Frölunda, Sverige

 

Tietoja meistä

ATV Huset AB on perustettu vuonna 2003, ja se on nykyään yksi Ruotsin suurimmista mönkijöiden, mopojen, skoottereiden ja näiden ajoneuvojen tarvikkeiden jälleenmyyjistä.

Tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota asiakkaillemme tarkoitukseen sopiva oikea ajoneuvo ja varmistaa, että se on asianmukaisesti varusteltu asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Yli 10 vuoden kokemuksella alalta olemme oppineet, mikä toimii ja mikä ei. Tuotemerkit, joiden kanssa olemme päättäneet tehdä yhteistyötä, ovat turvallisia toimijoita, joiden voimme luottaa pysyvän markkinoilla. Näin voit asiakkaana tuntea olevasi varma siitä, että saat yhtä hyvää palvelua riippumatta siitä, ostatko uuden tai käytetyn ajoneuvon tuotemerkeiltämme.

Yksinkertainen omistaminen on yksi avainsana, jonka eteen teemme jatkuvasti työtä, ja tämä pätee riippumatta siitä, minkä ajoneuvon valitset. Mönkijän, mopon tai skootterin ostamisen ja omistamisen ei pitäisi olla rakettitiedettä, ja siksi olemme aina pitäneet huolta siitä, että sinä asiakkaana saat kaiken tarvitsemasi palvelun saman katon alta.

Uusien ja käytettyjen ajoneuvojen myymälämme lisäksi meillä on oma huoltokorjaamo monen vuoden kokemuksella kaikista myymistämme ajoneuvoista, oma varaosa- ja tarvikevarasto sekä verkkokauppa, jossa on kaikki, mitä tarvitset tai haluat.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee asiakkaana kääntyä vain yhden paikan puoleen saadaksesi etsimääsi apua riippumatta siitä, onko kyseessä uusi hankinta, huolto, korjaukset, lisävarusteet tai varaosat. Meillä on asiantuntemusta ja olemme aina valmiita auttamaan sinua, jotta voit tuntea olosi luottavaiseksi ostaessasi meiltä.